Ποιοι είμαστε

Το Giving for Greece είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για ανθρώπους, εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να προσφέρουν για την Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2016 από το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Διαπιστώνουμε ότι ιδιώτες, εταιρείες και οργανισμοί που θέλουν ή μπορούν να βοηθήσουν, πολλές φορές δεν γνωρίζουν πού υπάρχει μεγαλύτερη ή πραγματική ανάγκη, ή δεν ξέρουν πώς να προχωρήσουν για να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Μέσω του Giving for Greece, μια ομάδα εξειδικευμένων στελεχών του Ιδρύματος Μποδοσάκη τίθεται στη διάθεση κάθε πιθανού δωρητή, ώστε να εξασφαλίσουμε μαζί τον μέγιστο δυνατό κοινωνικό αντίκτυπο κάθε προσφοράς, να δουλέψουμε με όρους λογοδοσίας και διαφάνειας και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε πραγματικές κοινωνικές ανάγκες.

Γνωρίστε την ομάδα του Ιδρύματος Μποδοσάκη πατώντας εδώ

Γιατί σας αφορά

Αν έχετε υπόψη σας μια ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε ή ένα συγκεκριμένο έργο που θέλετε να χρηματοδοτήσετε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, αν εκπροσωπείτε έναν οργανισμό ή μια εταιρεία που στηρίζουν την κοινωνία με κοινωνική δράση, ή αν απλώς επιθυμείτε να συνεισφέρετε αλλά δεν ξέρετε πού και πώς, το Giving for Greece είναι εδώ για εσάς.

Σας ακούμε και συνεργαζόμαστε, ώστε οι στόχοι και το όραμά σας να γίνουν πραγματικότητα.

GALLERY