19.10.2016
ΝΕΑ

‘Thought for Food’: υποστήριξη της ελληνικής περιφέρειας μέσω της ενίσχυσης του αγροδιατροφικού τομέα

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, σχεδίασε ένα καινοτόμο πρόγραμμα με στόχο τη δημιουργία συνθηκών υγιούς ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας. Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει παραγωγούς, μικρές επιχειρήσεις και συνεργατικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή πέντε κατηγοριών προϊόντων με αποδεδειγμένα συγκριτικά πλεονεκτήματα: την ελιά και τα παράγωγά της, το μέλι, τα αρωματικά φυτά, τα κτηνοτροφικά προϊόντα, καθώς και συγκεκριμένα είδη φρούτων και λαχανικών: τα φασόλια, τις πιπεριές Φλωρίνης και το κάστανο. Η παρεχόμενη υποστήριξη αφορά όλη την αλυσίδα παραγωγής, μεταποίησης, καθώς και το στάδιο των εξαγωγών.

Διαβάστε αναλυτικά για το πρόγραμμα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Υποστηρίξτε το έργο μας και συνεισφέρετε στο ‘Giving for Greece’ κάνοντας μία δωρεά.